Padlófűtés olcsón, szakszerűen és garanciával, az infrafilm vagy fűtőfilm segítségével.


Ha egy megbízható és gazdaságos padlófűtés technológiát keres, Ön jó helyen jár, kérjük olvasson tovább.

Az infra carbon fűtőfilm működési elve rendkívül egyszerű: A korszakalkotó nano technológia segítségével megalkottak egy carbon szénszálas anyagot, mely elektromos áram hatására felmelegszik. Egy adott hőfokot elérve pedig, áramkorlátozó hatást fejt ki, így meggátolja a túlmelegedést, ezért meghibásodása kizárt.

A Cégünk által forgalmazott infrafilm, rendelkezik az Európai és Nemzetközi Megfelelőségi Nyilatkozatokkal, bizonyítottan magas minőséget képvisel.

 

Padlófűtés termosztátA Cégünk által forgalmazott infrafilm, rendelkezik az Európai és Nemzetközi Megfelelőségi Nyilatkozatokkal, bizonyítottan magas minőséget képvisel. A fűtőfilm és padlófűtésének vezérlését, gazdaságos működését, külön erre a célra kifejlesztett termosztát garantálja.

 

Infra padlófűtés termosztátA termosztát rendelkezik padló hőmérséklet érzékelő NTC szenzorral, kezelése a legmodernebb érintőképernyős technológiát képviseli. A digitális termosztáton több programot állíthat be, külön szabályozhatja a padló és a levegő hőmérsékletét is. A vezérlő egység ezen tulajdonságai miatt, luxus érzetet és energiatakarékos fűtést biztosít az Ön számára.

 

Padlófűtés, infrafilm, elektromos padlófűtés rétegrendek

Az infrafilmes fűtésrendszerek alkalmazhatók padlófűtés, falfűtés és mennyezetfűtés kivitelezésére is. Minden területen nagyon fontos a megfelelő rétegrend betartása. A padlófűtés kialakításakor, két fő burkolat fajtát különböztetünk meg: laminált parketta és járólap.

 

Laminált parketta esetén a rétegrend és a kivitelezés menete:

Alap felület tisztítása, portalanítása. Erre egy 5mm vastag hőszigetelő, extrudált polistirol réteg leragasztása történik vízbázisú, oldószermentes ragasztóval a teljes felületen. Ezután következik a 0.3 mm vastag fűtőfilm lefektetése, rögzítése és bekötése az elektromos fűtési rendszerbe, kötési pontok vízmentes, bitumenes ragasztóval történő szigetelése. Majd  0.5 mm párazáró fólia és mechanikai védelem következik, amire kiépíthetjük a parkettát.

 

Járólap, kerámia vagy márványlap esetén a rétegrend és a kiépítés:

Megtisztítjuk és portalanítjuk az alapunkat. Vízbázisú ragasztóval egy 10 mm -es extrudált polistirol, hőszigetelő réteget ragasztunk le. Ehhez ragasztócsíkkal rögzítjük a fűtőfilmet, melynek vastagsága 0.3 mm. Elvégezzük az elektromos bekötést, amit bitumenes ragasztócsíkkal teszünk víz és páramentessé, szigeteltté. Majd lefektetjük a 0.5 mm párazáró és védő fóliát. Erre egy üvegszövet háló, majd 20-30 mm vastag kiegyenlítő esztrich réteg kerül. A teljes száradás után elvégezhetjük a járólapok felragasztását. Figyelem! A padlófűtést semmiképp ne használjuk a rétegek szárítására!

Az infra fűtőfilmmel kiépített fűtésrendszer semmilyen karbantartást nem igényel, megbízható, bizonyítottan gazdaságos és luxus érzetet biztosít otthonában. Ez a padlófűtés technológia kiválóan alkalmas fő vagy kiegészítő fűtésre is, a lakás nehezen fűthető pontjainak temperálására, komfortossá tételéhez.

Cégünktől kérhet kivitelezést, vagy csak megvásárolhatja a fűtőfimet és tartozékait kedvezményes árban. Bárhogy is dönt, mi  Ön mellett állunk és szakmai tapasztalatunkkal segítünk mindenben!

 

Padlófűtés a lakásban

Villamos infrapanel

Túl drága Önnek a padlófűtés kivitelezése? Spóroljon a Norvég Adax panelokkal!Túl drága Önnek a padlófűtés kivitelezése?

Spóroljon a Norvég Adax panelokkal!

Tudjon meg mégtöbbet »

 

Ne csak a gazdaságos és megbízható fűtés rendszerrel spóroljon! Takarítson meg pénzt a megvásárolt fűtési rendszer házhozszállításával is!

Magyarországon egyedülállóan, a villamos fűtés weboldal lehetőséget ad arra, hogy a három leggazdaságosabb fűtés rendszert külö-külön vagy vegyesen is kivitelezhesse otthonába, anyagi és egyéb igényeinek megfelelően.

A google adatai szerint, Weboldalunkat ez idáig az alábbi kifejezésekkel érték el: Villamos fűtés, infra panel, padló fűtés és a prémium kategóriás norvég Adax Neo fűtőpanelek, a fűtés rendszerek, melyek megoldást jelentenek problémájára.

 

Padlófűtés parketta rétegrend
Padlófűtés parketta rétegrend

 

 

Padlófűtés kerámia rétegrend

 

 

 

Törölközőszárító képekért, adatokért, vásárlással kapcsolatban, kérjük kattintson ide:
www.torolkozo-szarito.hu

Kérjük tekintse meg exkluzív Norvég fűtőpanel árajánlatainkat is, ahol kiemelt akcióinkkal is találkozhat:
www.futopanel-net.hu

Cégünk napelemes rendszerek teljes kivitelezésével is foglalkozik. Kérjük tekintse meg ezt a weboldalunkat is:
www.napelem-energia.hu 

 

Infra Sun Kft.
8200, Veszprém Kistó u 25/B.
Tel: +36 70/391-6388
info@villamos-futes.hu
Ügyvezető: Kovács Zsolt

Az Infra Sun Kft. villamos fűtés, infra panel, padló fűtés és a prémium kategóriás norvég Adax Neo fűtőpaneleket, a fűtés rendszereket ajánl Önnek, melyek biztos megoldást jelentenek problémájára.

« vissza | index | fel ˆ

 

Nyitólap | Infrapanel | Adax hősugárzó | Padlófűtés | Törölköző szárító | Árak | Fogyasztás | Kapcsolat

design by: k@tilla | author: Netstilus | tartalom: InfraSun Kft. | start: 2012